Een snoeptaart en traktatie voor elk feest – Sugar And Sweets

Snoeptaarten en traktaties

Ben jij jarig of wil je zelf graag iemand verrassen met een overheerlijke snoeptaart? Dan kun je bij Sugar And Sweets altijd terecht voor een op maat gemaakte taart gevuld met de snoepjes naar jouw keuze. We maken deze steeds met de nodige zorg en liefde voor jou en leveren de taart tot bij jou thuis.

  Snoeptaart Snoeptaart Snoeptaart Snoeptaart

Hoe ziet jouw snoeptaart eruit?

Een snoeptaart kun je bij ons al kopen vanaf 25. Wat er juist allemaal op komt te liggen is volledig aan jou. Wil jij een originele taart en snoep kiezen die je alleen bij ons vindt? Wij hebben een hele voorraad aan het lekkerste buitenlandse snoep liggen waarmee je jouw taart kunt versieren. Het is een van de vele specialiteiten van onze online snoepwinkel. Zo creëer je zelf de kleurrijkste taart voor jezelf of je vrienden. Wij verzekeren je van vele uren smulplezier met een snoeptaart van Sugar And Sweets.

 

 Snoep Pakettenpopcorn zakjes

Contacteer ons voor jouw traktatie
Wens jij hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op en vraag vandaag nog jouw snoeptaart aan. Is een taart toch niet helemaal wat je zoekt en wil je liever een andere traktatie? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij hebben voor iedereen iets lekkers, zoals popcorn, snoepzakjes, lollies, Twinkies en cadeaupakketten. Personaliseer je pakket met zoete en zoute snacks, zoals Takis. Bel ons hiervoor op het nummer 0468 25 85 26 of stuur een e-mail naar info@Sugarandsweetsbelgium.be.

   

 

 

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!